Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

 

Интернет магазин etradebg.com гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛЯ посредством попълнени заявки за регистрация и поръчка. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. С приемането на Общите условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни.

Etrade-bg.com осигурява защитата на личните данни на клиентите си чрез сайт защитен с SSL сертификат.

 

  1. В електронния магазин потребителите доброволно предоставят своите лични данни при поръчка.
    2. Съобразно ЗЗЛД, потребителите имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от etradebg.com да бъде закрит техният потребителски профил.
    3. etradebg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения при регистрация e-mail адрес от потребителите. Потребителите имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
    4. etradebg.com няма да предоставя личните данни на потребителите на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.
    5. В случай на неспазване на условията за ползване на онлайн магазин etradebg.com и нарушаване на етикета, администраторите на etradebg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
    6. etradebg.com запазва правото си да променя настоящита политика на личните данни по всяко време, без предварително известие, като изменената политика на личните данни ще бъде публикувана на настоящата страница. Моля, проверявайте редовно раздела за нашата политика за защита на личните данни.
    7. etradebg.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.
    8. Ние не носим никаква отговорност за щети, възникнали от неверни или непълни данни, предоставени от вас.
    9. Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за използването на личните Ви данни, които се събират, когато посещавате нашия електронен магазин.
    10. Нашият електронен магазин може да съдържа връзки към други уебсайтове или Вие може да сте стигнали до нашия електронен магазин чрез връзки от друг уебсайт. Трябва да знаете, че ние не носим отговорност за политиките и практиките за защита на личните данни на други уебсайтове. Подобно съдържание се регулира от техните условия за ползване и от всички други указания и информация за личните данни, които техните уебсайтове предоставят.
    11. При извършване на поръчката Вие се задължавате да предоставите точна, вярна и пълна информация за себе си, както и да я подновявате своевременно така, че да я запазвате точна, вярна и пълна. При невярна, неточна и/или непълна информация, Вие заявявате, че сте напълно отговорен.
    12.Чрез регистрация на поръчката събираме следния тип информация:
    *персонална: електронна поща, парола за достъп до сайта, Име Фамилия, Телефон, Държава, Град, адрес и пощенски код.
    *неперсонална: браузърът който ползвате, URL и др.
    13. Съгласявате се част от информацията да бъде използвана от etradebg.com за връзка и комуникация по телефон, поща или електронна поща.
    14. Вие сте отговорен за поддържането на конфиденциалност на Вашето потребителско име и парола и за всички действия, произтичащи от вашата регистрация.